keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Anteeksi!

Pahoittelen, ettei musta ole taas kuulunut täällä blogin puolella mitään. Opintojen kanssa pitää melkoista kiirettä, eikä aikaa ja jaksamista tunnu riittävän blogipostausten kasaamiseen asti... Toivon mukaan saan kuitenkin aikataulutettua tämän viimeisen periodin hommat niin, että iltaisin jää aikaa muullekin kuin koulutöille! Katsotaan.

Joka tapauksessa halusin vain ilmoittaa, että täällä ollaan edelleen ja ettei blogi ole katoamassa mihinkään, vaikka nyt vähän hiljaista onkin. :-) Ilokseni olen kuitenkin saanut huomata, että kävijämäärä on pysynyt melko tasaisena, mikä tarkoittaa sitä, että tämä blogi toimii juuri niin kuin olen toivonutkin sen toimivan; ihmiset löytävät tiensä tänne reseptejä googlailemalla. Nyt pitäisi vain vielä laajentaa sitä reseptivarastoa!

Hyvää takatalvea kaikille, muistakaa syödä hyvin. 

2 kommenttia:

  1. Etkö enään postaile?:(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä mä tahdon vielä jatkaa kirjoittelua, ehdottomasti! :-) Näin kesällä ei vain meinaa olla tuota inspiraatiota ihan samalla tavalla kuin yleensä, joten taidan olla tämän blogin suhteen jonkinlaisella kesälomalla. :-D Mutta en siis ole ajatellut lopettaa!

      Poista

Kysymykset, parannusehdotukset ja kaikenlaiset kommentit ovat aina tervetulleita! :-)