torstai 21. maaliskuuta 2013

Synttärihumua

Eilen juhlistimme tyttöjen kesken ystävämme Susannan synttäreitä hyvän ruuan ja baarittelun merkeissä. Illan "menyy" oli jenkkiteemainen ja sisälsi muhkeita hampurilaisia, porkkanamuffinsseja, cake popseja, poppareita ja tietenkin sipsejä ja karkkeja. Lienee sanomattakin selvää, että mun kaltaiselle herkkusuulle tuollaiset tarjoilut toivat tipan linssiin - taivaallista.Sämpylöiden välistä löytyy itsetehty jauhelihapihvi, cheddaria, salaattia,
tomaattia, sipulia, ananasta, erilaisia dippejä ja tietenkin kepsuttia!
Porkkanamuffinssit in the making...
Tadaa! Näyttävätkö nuo kukkakoristeet kenties hieman tutuilta?
Suskin suloiset cake popsit. ♥
Kuorrute on tehty Candy Meltseistä, sisällä ihanaa Dominoa.
Voi että, kunpa saisinkin nyt noita cake popseja vinon pinon tähän eteeni... Ja siihen viereen muutaman porkkanamuffinssin, ahh... Onnea vielä kerran rakkaalle Suskille, toivottavasti päästään taas pian kokkailemaan jotain hyvää yhdessä! :-)

Tästä päivästä olen selviytynyt tonnikalasalaatin voimin, sen monimutkaisempien sapuskojen tekemiseen kun ei oikein tahtonut riittää energiaa (kumma juttu). Sunnuntaina lähdemmekin sitten taas kohti kotiseutua, missä vietämme koko tulevan viikon mämmiä ja suklaamunia mussuttaen. (Jorma Uotisen äänellä:) Ei huono!

Hauskaa alkavaa viikonloppua, ihanaiset lukijani! ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysymykset, parannusehdotukset ja kaikenlaiset kommentit ovat aina tervetulleita! :-)