lauantai 20. lokakuuta 2012

Mustaherukkapiirakka + Food Bar & Kitchen

Saimme tänään lyhyehköllä varoitusajalla kahvitteluvieraita, joten leivoin niin sanotun paniikkipiirakan. Noudatin siis omenapiirakan reseptiä, korvasin vain omenat mustaherukoilla (ja jätin kanelin pois). Avokki joutui pyöräilemään tuhatta ja sataa kauppaan hakemaan kananmunia sillä aikaa kun mä tein taikinan muilta osin valmiiksi. Yhden munan onnistuin rikkomaan pöydälle, mutta jo toinen osui kulhoon! Taikina vuokaan, jäisiä mustaherukoita + muruseosta päälle ja äkkiä uuniin. Parfait!


Illemmalla päätimme käydä ulkona syömässä, kun se vuosipäivän juhliminen vähän jäi silloin viime viikolla, ja tulipa siinä samalla reissulla löydettyä kadulta puhelin ja palautettua se muutaman puhelun sekä pienen odottelun jälkeen omistajalleen (joka sattui olemaan juuri samassa ravintolassa kuin me, älytöntä!?). Päivän hyvän työn jälkeen oli mukavaa vetää nassuun Foodin namiruokaa!

Puolikas paahtopaistitoast. Olin ehtinyt popsia hyvän määrän
annoksestani, ennen kuin äkkäsin ottaa kuvan. :-D Alkupalaksi
otettu kanakori oli jo long gone tässä vaiheessa!
Jälkkäriksi suklaakakkua, kuinkas muutenkaan!
Tuolla Foodissa on se mahtava etu, että minkä tahansa annoksen voi ottaa puolikkaana. Mä tulin ainakin tuosta puolikkaasta toastista niin täyteen, etten uskalla edes haaveilla kokonaisen annoksen syömisestä! Muutenkin tuo on hyvin kohtuuhintainen ravintola ja sopii tällaisille opiskelijanketkuille oikein mainiosti.

Ja sit vaan pyjamanhousut jalkaan ja röhnöttämään. Rentoa loppuiltaa kaikille!

2 kommenttia:

  1. Uskomaton tuo puhelinjuttu!:0 ja täytyypäs kokeilla piirakkaa pikapuoliin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä melko älytön sattuma, en meinannut uskoa sitä miestä, kun se sanoi, että: "Mä olen myös täällä Foodissa." :-D

      Poista

Kysymykset, parannusehdotukset ja kaikenlaiset kommentit ovat aina tervetulleita! :-)