sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Kanalootaa

Kuten otsikko kertookin, tänään meillä syötiin broilerilaatikkoa! Siitä on olemassa valtava määrä eri versioita ja se on muutenkin sellainen "ei soo niin nuukaa" -ruoka, joten jos kokeilette tätä, niin tehkää ihmeessä omia muutoksia ja lisäyksiä reseptiin!

Broilerilaatikko

350 g hunajamarinoituja broilerin fileesuikaleita
1 pss (500 g) peruna-sipulisekoitusta
1 paprika
2 tomaattia
3-4 dl ruokakermaa (laitoin 1 purkillisen Mustapekka-ruokakermaa ja sitten tavallisen ruokakerman jämät :-P)
175 g mozzarellaraastetta
mustapippuria
paprikajauhetta

Paista kanat pannulla ja mausta pippurilla ja paprikajauheella. Pilko paprika kuutioiksi ja viipaloi tomaatit. Kaada voideltuun uunivuokaan peruna-sipulisekoitus, paprikakuutiot ja kanat ja sekoittele tasaiseksi. Ripottele halutessasi päälle vielä mustapippuria ja paprikajauhetta ja kaada sitten sekaan ruokakerma. 

HUOM! Voit maustaa vähän ronskimmalla kädellä, jos et käytä maustettua ruokakermaa!



Asettele päälle tomaattiviipaleet ja lopuksi mozzarellaraaste. Paista 200 asteessa reilu tunti, tai kunnes perunat ovat kypsiä. Voit peittää vuoan foliolla, jos et halua pinnan tummuvan liikaa.





Mmm... ♥ Tuota voi sitten kivasti närpsiä jääkaapista iltapalaksi!

2 kommenttia:

  1. Aivan mielettömän herkullisen näköinen annos ja varmasti makuinenkin. En usko, että yhtään hävisi mun syömälle pizzalle, todennäköisesti jopa parempaakin:) Täytyypä anopin kokeilla joku päivä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa! :-) Me käydään testaamassa ne jättipizzat joku toinen päivä. ;-D

      Poista

Kysymykset, parannusehdotukset ja kaikenlaiset kommentit ovat aina tervetulleita! :-)